Jeg blir helt lykkelig av å stå i drivhuset å høre svarttrosten synger

kveld i drivhuset Benjamin snekret hylle på fredagen.  Jeg er kjempefornøyd. Den går langs hele den ene langsiden og har hylleplass i to høyder og plass til oppbevaring underst.  Plutselig fikk jeg så mye bedre plass. Herlig.  

Hele helgen har jeg bare hatt lyst til å sitte der ute.  Eldstejenta på fire hadde piknik der i dag og det så veldig koselig ut.  For etpar år siden leste jeg en artikkel i Gardens Illustrated om tre ulike damer og deres ulike drivhus.  På den tiden hadde jeg selv bare vinduskarmen og en koldbenk (som Benjamins Bonsai trær oppholdt seg i på vinteren).

Ååå så skjønt det så ut i disse drivhusene.  Det var så fullt og frodig og jeg kan ikke huske at det var en plastikpotte i sikte!  Det betyr jo ikke at de ikke var der, men likevel.  Jeg kunne  gjerne forestille meg å sitte der sen kveldsstund med strikketøyet og en kopp te.  Men back in reality; noen ganger vinner funksjonalitet over estetikk.  Jeg har både plastik potter og plastik frøkasser  men jeg har også noen fine trekasser som jeg setter de oppi og det hjelper jo litt.    Jeg har også to barn og jobber i Glassblåseriet syv dager i uken, så tid til å sitte å strikke i drivhuset trenger jeg nok ikke å tenke på riktig ennå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s