Valmuer i glass

Valmue 4,5 og 8Her er det lite tid for haging akkurat nå.  Noen uker er bare sånn. I Livet i Glassblåseriet kan du lese om de eneste blomstene jeg har puslet med i det siste.

Det er sjelden jeg ønsker meg regn men nå gjør jeg det.  Ikke fordi jeg ønsker at lysten til å holde på ute i hagen skal vaskes vekk men fordi det er knusk tørt og alle småplantene jeg plantet ut for lenge siden har nesten ikke fått vann.  Alvorlig omsorgssvikt.  Hagen er så stor at jeg kommer ikke rundt med hageslangen og må nøye meg med vannkanna.   Nåja.  Kanskje i morgen.  Eller i overimorgen.

2 kommentarer om “Valmuer i glass

  1. Man trenger ikke stor hage for å misslike å vanne. Kan du ikke feste flere slanger sammen da, så du når rundt?? Veldig fine karafler, men hvor kan jeg se glassen? Liker den litt lekande formen. Tenker jeg må finne ut hvor Jæren ligger..

  2. Vanning? Er det derfor alle mine planter og blomster dør? aaaaaaaaah! :lightbulb moment: 😉

    Jeg er så imponert over denne bloggen! Nydelig tekst, SÅ detaljert, vakre bilder… for meg som ikke klarer å holde liv i en kaktus så er dette nesten guddommelig. Jeg begynner jo faktisk å lære litt om hagestell her! Hvem hadde trodd at DET noengang kunne skje? hehe

    CecilieM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s