Hage på selvstyr

liten lavendelplanteVi har ikke blåst glass  i nesten hele Juli og ‘ferien’ ( jobbet i verkstedsbutikken selvsagt) har vi i og for seg tilbrakt i hagen.  Likevel; plenen er ikke blitt klippet på 4 uker ( ble gjort nå i kveld) og bedene er heller ikke blitt luket ( en lyn-razzia mellom jobb og middag i ettermiddag før jeg heller ville rulle rundt på det lange gresset med lille-frøken).

Sånn er det bare.  Alle vet at en hage skal nytes og jeg tror jammen at det er det vi har gjort.  Litt har vi likevel puslet med i mens alvejentene våre har koset seg på egenhånd.

Det ene nye lavendelbedet ved innkjørselen til garasjen er ferdig lødd opp og beplantet med bitte små lavendeler sådd i vår.  Her kommer det til å bli utrolig vakkert…om noen år….. .  På andre siden – mot naboen  har vi et tilsvarende bed lødd for noen år siden ( skimtes i bakgrunnen).  Noe sånt som 10 meter med lavendelhekk.  Alt i alt når de andre bedene er ferdige vil det bli 50-60 meter med sammenhengende lavendelhekk!  Bumblebee Heaven!

lavendel innhøstingDa holder det ikke med en slik liten kurv når vi har lavendelfabrikk.

Alvejentenes lekehytte LilleVilla, som har stått ubygget i garasjen siden forrige sommer er også kommet opp.  Beising og maling pågår så mer om det siden.

Fortsatt god sommer!

En kommentar om “Hage på selvstyr

  1. Så fint det gjør seg med lavendl og de lyse steinene sammen! lekkert 🙂 ser ut som om du har fått deg et nytt familiemedlem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s