Adopsjon…

Squeaker

«Your birthday present is under S&N ‘s terrace, go call Mr. Khan» sa Benjamin da jeg var ferdig med dagens første glass.  Han hadde akkurat satt opp ‘Åpent’ skiltet til glassblåseriet og det hadde tatt uvanlig lang tid.  «Hæ…presang»  tenkte jeg…. vi hadde jo brukt hele morgenen på å åpne presanger og spise kake til frokost.  Jentene kom sent i barnehagen og jeg hadde blåst ett glass når jeg etter klokka burde hatt i allefall 6.  Likevel, jeg gikk for å rope.  » Shere Khan, Khanemann,  Khan-banan».   I oppkjørselen fikk jeg øye på naboene og der; inni det ene bedet satt dette lille nøstet og skalv.

Først skjønte jeg ikke hva som hadde skjedd.  Da vi mistet Bagheera sa jeg at vi ikke skulle ha en pus til.  Vi hadde 3 så hadde vi 2 og nå bare 1.  Hva mente han med dette?  Og hvorfor var den lille her ute?   Dette liknet slett ikke Benjamin.

Og det var det ikke heller.  Det lille nøstet fulgte etter Shere Khan.  Hvor de to møttes er uvisst, kanskje støtte de på hverandre i hagen?  Har noen bare kvittet seg med denne lille pusen her på veien?

Inntil videre koser Squeaker seg i en myk hule på badet.

Any claims? Kom innom så kan du samtidig fortelle meg hva en slik liten tass gjør ute på egenhånd.

2 kommentarer om “Adopsjon…

  1. gratulerer med nytt familiemedlem, og gratulerer med dagen 🙂
    Jeg har en ukjent katt i hagen som har adoptert meg, ekstremt kosesyk når jeg kommer ut i hagen, og det er jo greit. Men det som ikke er så greit er at den har lyst til å være inne, og nå har begynt å hoppe inn vinduene for å få vilja. Det går ikke for mannen har alergi, men tror du denne pusen vil høre på det du da? Jeg håper eierene dens snart kommer hjem fra ferie så den slipper å terrorisere oss…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s