Røde og søte

tomaterDet bugner av røde og søte tomater i drivhuset.  Tidligere år har jeg hatt sorter som ikke trenger å knipes og det gjør dyrkingen veldig enkel.  Årets sort (som jeg forlengst har glemt hva heter ) fikk jeg med bladet Gardens Illustrated i vår.  I min naivitet tenkte jeg at alle cherry tomat busker oppfører seg likt, men det gjør de altså ikke.  Disse buskene truer med å ta over hele jorden og er proppfulle av tomater som ikke vil rekke å modnes.

Nåvel.  Røde og søte er de, så får det modnes det som får tid…. .

Chilli plantene er også fulle av frukt.  Røde skal de også bli men det er det ingen tegn til ennå, så det spørs..

2 kommentarer om “Røde og søte

  1. Takk for den fine kommentaren på blogen. Selvsagt kommer jeg til å blogge kattegården den blir en integrert del av hagen og kattene har en stor del av hjertet vårt så de hører hjemme i bloggen de og.
    Fy skamme dem som kaster fra seg katter. Jeg blir så eitrandes sinna.
    Ser du har pleiet en katt en hel måned. Jeg håper Timini klarer seg. Tre av bena hadde store sår hvorav det ene måtte fjernes. Dermed er det kun et godt ben han har de andre har sår som må pleies. Ser ut som han skjønner vi hjelper og er takknemlig selv om det er skummelt og han til tider blir litt sinna. 😉 Katter er en del av livet og familien fra det øyeblikk man får dem. Godt å lese andre føler det slik også.
    =))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s