Orden i såsakene

 

Jeg skulle så gjerne hatt støv på hjernen.  Ikke så mye, et lite snev hadde vært passe.  Bedre orden i sy/hekle/strikkesakene ønsker jeg meg også.  Det er bare det at jeg vil holde på med så mye.  Hele tiden.  Midt i ettellerannet skal jeg bare noe annet og så blir det ikke ryddet skikkelig vekk…. .  Sånn er det.  Noen laster får man vel ha.

Såsakene hadde jeg lenge kontroll på.  En hylle i kjøleskapet var nok og jeg hadde god oversikt.  Lenge.  Ingenting varer evig og brått var hyllen for liten.  Èn Sætres Beste Pepperkaker boks ble hurtig til tre.Kaotisk og uoversiktelig.  Her trengtes et bedre system.  Burde jeg lage et alfabetisk system?  Med skillekort for bedre oversikt?  Kom til å tenke på tidligere husmødres oppskriftkartotek.  Noe slikt burde jeg lage til.  Pepperkakeboksene mine var litt for lave så da ble ikket dèt noe av.

Så snublet jeg over et vidunder fra Burgon&Ball med skillekort for hver måned.  Helt supert! 

Alle frøposene er nå lagt inn i rett måned.  Planen er at når en sort er sådd legges posen tilbake eller, dersom jeg skal så i flere omganger, inn i neste måned.  Ganske lurt, så får vi se om det er dette som skal til for å beholde oversikten….

3 kommentarer om “Orden i såsakene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s