SøndagsMelankoli

 Denne dagen ville liksom bare ikke.  Regn og trist og en sterk følelse av å vente på noe, uten å vite hva. 

Julen er like rundt hjørnet.   Nei, det er ikke helt sant; Julehandelen er like rundt hjørnet  mener jeg.  Nå er det ikke min egen handel jeg gruer for (jo, litt kanskje.  Jeg syns jo ikke det er toppen av lykke å stå i kø med 50 000 andre mennesker).  Jeg har bare en gnagende følelse av at vi ikke har kommet igang tidsnok med juleproduksjon i glassblåseriet og at det går for sakte med tettingen av nybygget og at verdifull arbeidstid vil måtte bli brukt der i stedet.  Bla,bla,bla syt-o-klag.

Men.  Ettersom julen ganske snart er like om hjørnet tok jeg med med Pixie og Sweetpea i Kongle-skogen for å samle furukongler til alle de koselige juldekorasjonene jeg ganske sikkert ikke kommer til å finne tid til å lage.

Med håndveske og mandariner fôr vi til skogs.  Jeg fikk god hjelp med kongleplukkingen helt til vi kom til denne plassen:

En liten bekk som har gravd et dypt far innimellom trærne.  Da er det ingen vei utenom: rennende vann+bro (rør i dette tilfellet) =Pooh-Sticks.

Etter en lang stund og ganske mange pinner stoppet leken opp av seg selv – antakelig har vi laget begynnelsen på en demning inni dette røret for ikke så mye som en kongle kom tilslutt igjennom… .

Nå ligger konglene til tørk og om alt annet skjærer seg så er de jo ganske fine å ha liggende i en kurv også, syns du ikke?

Ha en helig kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s