3 ganger HURRA!

Vi har hatt fødselsdagselskap i Alvehagen i ettermiddag:  Sweetpea fyller 6 år i dag.  Hurra, hurra, hurra.  Da jeg var høygravid gikk jeg og ventet på snøklokkene – jeg håpet så inderlig at de skulle blomstre på fødsdagene hennes i årene som kom.  Det året og de neste fire har vi hatt snøklokker på bursdagsbordet.  I fjor lå de under snøen og som bildet over viser er det ikke blomster å se på snøklokkestien i år heller.

Tenk at hun alt er 6 år og har mistet sin første tann. Skolejente til høsten.  Det betyr at det nå i februar er  7 år siden vi mistet den lille Alven vår.  De to tingene går hånd i hånd.  Hadde vi ikke mistet Alven så hadde vi ikke fått SweetPea.

Det har vært en durabelig feiring i dag.  13 barn i fra barnehagen.  Følte at jeg hadde litt å ta igjen;  5 årsdagen ble ikke feiret med barneselskap, så det gjorde ikke noe at snøklokkene lå under snøen.  Vi skulle ta det den påfølgende helgen.  Så døde Pappa.  Da vi kom hjem igjen syns hun selv at det var en evighet siden hun fylte.  Men vi feiret jo hos Søsteren min.  Noe annet tror jeg Pappa hadde funnet urimelig; selv laget han til bursdagsselskap for meg på min 19 års dag.  Den dagen Mamma døde.  Mamma.  Hun skulle også feiret fødselsdag nå i februar.  Det er mye å minnes i denne måneden som verken er vinter eller vår.

Tre ganger Hurra for SweetPea!

2 kommentarer om “3 ganger HURRA!

 1. Gratulerer med dagen til Sweetpea 🙂
  Men hvem er lille Alven som dere mistet? Har dere mistet et barn? Uff nå begynner jeg nesten å gråte, er litt følsom for tiden.
  Du har mistet mange kjære Line, jeg tenker faktisk en del på det. Du er sterk. Og kreativ!
  Det ser ut som du har et herlig liv på Jæren, og jeg håper jeg kan ta med familien og komme på besøk en dag. Og BTW, kikket så vidt på profilen til søsteren din, og dere er jo som to dråper vann!!
  Klemmer fra vinter-Oslo

 2. Ja Camilla, vi måtte avbryte i uke 18 med vår aller første. Han var akkurat like ønsket som de andre to,men kunne altså ikke leve. Livet farer litt hardt med oss av og til.

  Ta med deg familien og kom til Jæren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s