På etterskudd

Hjelpe meg!  Her har det sklidd helt ut, siste innlegg postet i mai!  Det er så lengesiden at da jeg ville logge inn nå hadde jeg glemt passordet.  Skjerpings!

Grunnen til fraværet er ikke manglende haging, snarere tvert i mot.  Mange av hagens blomster har blomstret og visnet hen, noen er allerede på andre omgang med blomster og noen har såvidt bare startet showet.

Den ene av hagens (nyere) steingarder er blitt revet ned og bygget opp igjen mye finere.  I den sammenhengen ble en stein gravd ut av bakken – tanken var at den skulle være fin i selve gjerdet men da den kom opp var den betraktelig større og annerledes enn antatt….

Dermed ble den plassert som en fin benk i blåbær/eikelunden.  Jepp, det lille 1 1/2 meter høye treet til høyre er en eik og når neste generasjon tar over hagen er det kanskje en eikelund… 🙂

Stien bak gasstanken har vært halvferdig en god stund.  Nå er kanten kappet til og pussesand kom hjem i går, så kanskje om ei uke eller to?

Her sees den gamle granitt trappen i andre enden.

I hele dag har det høljet ned.  Det var først nå i kveldingen solen gløttet frem.  Jeg tok en liten tur for å se om alt lå flatt – tradisjon tro har jeg heller ikke i år bundet opp en eneste plante..

Revebjeller og astrantia har lagt seg, men ikke mer enn at det fortsatt er fint.  Jeg liker ganske godt når bedene ser litt viltre ut.

Det jeg aller helst skulle delt med dere i kveld er den fantastiske duften hagen er fylt med.  I marka på siden av oss vokser det en vill (forvillet?) kaprifol.  På vindstille sommerkvelder som i kveld fyller den hele framhagen med en helt vidundelig duft.  Himmelsk!

Ha en herlig sommerkveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s