Storm

Stormen herjet ganske kraftig her hos oss.  Natt til søndag fikk jeg nesten ikke blund på øyet – ventet at taket skulle fyke av.  Heldigvis gjorde det ikke det.  Hele søndagen var uværet så kraftig at jentene ikke fikk gå utenfor døren.  Naboens høye grantrær lå i 45 graders vinkel… Vi satt heller inne og koste oss med å perle fine, hvite snøfnugg som vi henger i bjørkegrenene over spisestuebordet.

Da vinden løyet på mandag tok vi en liten runde for å se om det var store skader.  Alt sto som før – bortsett fra drivhuset.  Det sto,men manglet 9 ruter.

Nå er nytt glass satt inn, så håper vi at det holder for en stund.

4 kommentarer om “Storm

  1. Uff, leit med drivhuset ditt, enkelte ganger er jeg lit glad for å bo på østlandet uten besøk av Beriter eller andre voldsomme greier 😉 Men opptil 35 kuldegrader (har opplevd minus 40 en gang) har vi…

  2. Ja, det var litt av et uvær. Vi fikk ikke noen skader her, men mannen sa han lurte på å gå ut å tjore drivhuset. I dag er det antagelig stille før stormen, for i morgen er det varslet mye vind her igjen.
    Synd med drivhuset ditt, men bra du har fått satt inn nye ruter allerede.
    Ha en fortsatt fin uke!

  3. Ja, du sier noe Tua. Jeg er jo utflyttet østlending og ikke sånn sett ikke oppvokst med så mye vær. Jeg syns det er skummelt når det stormer og evakuerer familien (ned i kjellerstua) når det blåser som verst. Kan likevel ikke si at jeg savner verken 30 kuldegrader eller å måke snø… .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s