Egnet for bryllup?

Noen er tregere enn andre.  Etter 14 års kurtise skal vi faktisk gifte oss!  Datoen ble satt forrige sommer og bestemt ut fra når vi har flest blomster i hagen; 14. juli 2012, for det må jo være et hagebryllup 🙂

Akkurat nå må en bruke fantasien for å kunne se det hele for seg.  Bar jord og stabler med stein… Ikke et blomsterbed i sikte.

Planterommet er fylt.  Det mest hardføre er allerede flyttet ut i drivhuset og vinduskarmene er fulle av frø til spiring så vi er på god vei..  I mellomtiden skal en liten steingard løes opp.  Jord planeres. Gress spire. Grus trilles. Snittehagen etableres og nedblåst selje kappes og ryddes vekk..

 

Som jeg har skrevet om tidligere blåste vår flotte selje ned i vinter.  Det vakreste treet i hele hagen.  Dets grener hang så fint utover og laget et grønt tak over et stort område.  Etter planen skulle vi henge en huske for to i dette treet.  Kan du se det for deg?  Hampetau og eikeplate…  Men…det nytter ikke å gråte over spilt melk. 

Tilbake til overskriften.  Er denne hagen egnet for bryllup? 

Den gamle selja ser ut til å mene det. 

11 kommentarer om “Egnet for bryllup?

  1. Selja fikk da fram sitt budskap i dødens stund, ser jeg. Dere burde jo sage av en skive og henge på veggen! Lykke til med bryllupet, måtte dere få mange gode år sammen!

  2. Det var et enormt prosjekt! Der har dere noe å jobbe sammen om i mange år. Vi hadde et lignende, men mindre selskap i uferdig hage i fjor. Redninger var mange blomstrende sommerblomster, så det kommer til å bli kjempefint. Lykke til!

  3. Åh hurra!! Så hyggelig å høre! Så skjønt med hagebryllup i egen hage 🙂 Det blir helt sikkert fantastisk. Og det hjertet..er det manipulert? Det er jo til å få gåsehud av!

  4. Takk, Camilla – ja vi tror og håper at dette blir bra 🙂 Hjertet er ikke manipulert – Benjamin sagde av en gren og der var det 🙂 Passet så godt!

  5. Takk for lykkeønskninger marieann60. Vi satser på masse sommerblomster her også. Har endel stauder i barnehagebedet som kan flytte inn i snittehagen, i tillegg til stauder i resten av hagen som er modne for deling 🙂 Latter og lek med koselige gjester så blir nok dette fint enten vi blir klare med alt vi ser for oss eller ikke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s