I do!

 

En helt eventyrlig dag!  Sola tittet frem og hagen var fylt av de som vi er glade i.

Brudebuketten laget jeg av erteblomster, stjerneskjerm og hareøre.  Blomster jeg har kjent siden de kun var frø. Knapphullsblomstene til Benjamin var stjerneskjerm, marikåpe, iberis og lavendel.  Jeg lot ganske enkelt være å følge tradisjonen med at bukett og knapphullsblomst skal bestå av samme blomster.  Derimot laget jeg hårpynten min av endel av de samme blomstene.

Såpebobler!

Etter seremonien kom det vi nok hadde gledet oss aller mest til.  I flere uker har vi planlagt, snekret og malt i all hemmelighet.  Vi brukte som unnskyldning at vi skulle ta brudebilder og snek oss av sted for å hente tandemsykkelen og hemmeligheten:

I scream, you scream, we scream: Icecream! En «seaside» iskremvogn! Herlighet som vi har sett frem til dette!  Vi ville så gjerne servere is til alle gjestene våre, is fra Iskremgarden.

Store og små stilte seg i kø.  

Vi hadde gledet oss sånn til å se gjestene smile og le når vi kom syklende inn.  Og kanskje enda mer til å se de lyse opp når det gikk opp for dem ( kanskje mest barna..?) at vi kom med knakende god, lokal is.  Vi ble ikke skuffet.  Enda så fin resten av kvelden ble så tror jeg dette var høydepunktet.  Den korteste veien imellom mennesker er latteren og her traff vi blink! 

5 kommentarer om “I do!

  1. Takk for det, Krepsemor. Det var veldig gøy å få ha alt i hagen 🙂 Spesielt når vi var så heldige med været ( i juli regner det som oftest sidelengs her på jæren…)

  2. Ja, det var en fantastisk opplevelse vi aldri vil glemme! Og selv om sprø innslag ikke burde overraske i den hagen så glapp haka litt da iskremsykkelen nesten meieri oss ned! Men med den utrolige sola så kom den som sendt fra himmelen, eller verdens beste lyn fra klar himmel!

  3. Helt fantastisk hva dere har fått til Line! Jeg får ikke noe mindre lyst til å flytte på landet når jeg ser hvor fint dere har det med blomster og masse plass!
    Mange klemmer og lykkeønskninger til de nygifte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s