Høstblomstring

Denne uka sluttet før den fikk begynt 🙂  Forrige søndag var hagen åpen i forbindelse med 1000 åpen hager.  Det var virkelig en koselig opplevelse!  Sola skinte fra skyfri himmel og de besøkende tok seg veldig god tid i hagen.

 

Vi hadde rundt 80 besøkende i hagen denne dagen – mer enn dobbelt av hva vi hadde håpet på.  Hagen er såpass stor og strekker seg både foran huset og bak glassblåseriet (som også var åpent) så det kjentes litt hektisk.  I en ideell verden ville jeg gjerne gitt alle en omvisning men det var ikke mulig. 

Forhåpentlig fikk gjestene spurt om det de lurte på likevel.  Vi har ikke så altfor mange merkepinner i hagen, noe jeg hadde håpet å gjøre noe med før denne dagen. Særlig trærne vi har kunne godt ha vært merket.  Det ble det ikke tid til i forkant men nå har jeg et helt år på meg….

Vi hadde hjelp i kaketeltet; en venninne tok seg av serveringen og kaffelagingen.  Gamle, fine kaffeserviser ble plukket frem fra skapene og saftglassene lånte vi i fra glassblåseriet.  Koselig å se gjestene sitte å hygge seg.

Kameraet ble liggende igjen inne denne dagen så bildene er tatt i dagene etter.

Disse augustdagene har vært de varmeste og fineste dagene vi har hatt i sommer.  Likevel er det et nytt drag i luften. En ny lukt i kveldshagen som minner oss på at det går mot høst.  Bukettene som plukkes endrer seg også nå.  Rudbeckia, dahlia og ganske snart solhatt tar over showet 🙂

Nyt helgen!

/ Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s