Aaarrrgh!

Hva er det som skjer?  I dagevis har jeg ikke kunnet kommentere på en eneste blogg.  «Beklager, Blogger kan ikke gjennomføre forespørselen. Prøv igjen senere» ( eller noe i den duren) er beskjeden jeg får.  Noen som vet hva dette kommer av?


6 kommentarer om “Aaarrrgh!

  1. Dersom det gjelder blogspotblogger og du bruker openID så hjelper det å logge seg inn på eget dashboard rett før du forsøker å kommentere på blogspotbloggen. 😦

  2. Strevde jeg og før jeg kom på å logge meg på før jeg skulle legge en kommentar til andre sine blogger. Prøv det ihvertfall!

  3. Det er OpenID i blogspotblogger jeg strever med. Har logget meg på først – går alltid inn via egen blogg. Har prøvd explorer, safari og firefox uten at det har hjulpet. Sørget for å tømme loggen har jeg også gjort, uten endring. Slått av hele sulamitten har heller ikke hjulpet. Nå virker det plutselig igjen…
    Må være eddies in the space-time continuum 🙂

  4. Hei Line! Jeg var nettopp innom Moseplassen over og fortalte Frank om det – som igjen fortalte at du hadde Hageblogg. Moro! Har lagt deg til i bloggen min og følger hermed med! ;o) Må jo forsøke å få liv i rekkehushagen vår :o) Det ligger tett med snø fortsatt i Nittedal, men sola skinner og er så varm i dag ! ha en super dag !

  5. Ellers er det bare å mekke seg en blogspotkonto uten blogg og sette webadressen til wordpress… vips kan man kommentere selv når openid søår seg vrang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s