Første luftetur

 

Lille SqueakerPus har bare vært innekatt etter at hun kom til oss i august.  Da var hun bare et lite nøste som noen hadde kastet fra seg.  Jeg har ikke hatt lyst til å la henne gå ute da jeg slettes ikke har kommet meg etter å ha mistet GingerPus og Bagheera på veien. 

Tanken har vært at vi skal lage en kattehage.  Rive terrassen og lage en stor innhegning…. .  Ettersom vi er en travel familie med både mange jern i ilden og baller i luften er ikke dette prosjektet påbegynt ennå. 

Nå er det sol og sommer og jeg kjenner et lite stikk av dårlig samvittighet.  Hun er glad og fornøyd med tilværelsen, men kanskje vil hun være ennå mer tilfreds hvis hun får jage mus og spise sommerfugler?  Et rikere men kanskje kortere liv.  Når hennes tid er omme skal hun også under plommetrærne og det blir jo helt feil hvis ikke hun har fått klatre i de i livet…. .

I ettermiddag satt vi ute med døren åpen slik at hun kunne komme og gå litt som hun ville.  Det var tydeligvis mange inntrykk på èn gang så hun måtte inn å ta en hvil etter litt over en time.  Søte pusen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s