Hvem er dette?

For en tid tilbake kjøpte vi disse liljene hos Villy Friestad på Vigrestad.  De var i vekst, men hadde ingen blomster knopper ennå.  Bladverket var det som fanget interessen vår; lyse linjer langs yttersiden av bladene, på undersiden.  Villy selv visste ikke hva liljene het men kunne fortelle at blomstene er gule og ganske små.  Nå er de kommet i blomst her hos oss og vi er plutselig veldig lystne på å vite hva vi har…. Duften er…. ja hva skal jeg si… litt stram og ikke videre behagelig.  Det er ikke en duft som akkurat fyller hagen, en får stikke nesen helt borti for å kjenne den, så plagsomt er det jo ikke.  Er det noen der ute som kan hjelpe meg med hva slags lilje dette er?

4 kommentarer om “Hvem er dette?

  1. He-he. Joda, den kampen kjemper jeg også, og har faktisk gjort akkurat det samme som deg i år, krabbet på alle fire med malerpensel og roundup, nå ser det skikkelig trasig ut, med alt det halvdøde brune i bedet, MEN det dør:) Så får jeg leve med at det ikke akkurat er praktfullt en stund fremover. Krysser fingrene for at dette er måten å gjøre det på.
    Ønsker deg gode og varme dager.

  2. Ja, Hannebeate – det ser ganske så trasig ut men så lenge dette ser ut til å fungere så får vi tåle det. Tenk så mye flottere det blir når skavallerkålen er borte 🙂
    Ønsker deg gode sommerdager også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s