Kjenner du igjen disse?

Disse to Japanlønnene har stått veldig utsatt til i endel år og derfor ikke hatt det så godt.  Jeg besluttet å flytte de og spadde de opp.  Det ble litt venting i potte før de kom i jorda igjen og da husket jeg ikke lenger hvilken som hadde stått hvor.

Den ene skal nemlig bli en god del høyere enn den andre og det hadde vært lurt å vite hvilken det er.  Jeg trodde jeg hadde notert navn på begge i hageboken, men det er altså ikke tilfelle…  Boken har akkurat dukket opp igjen etter å ha vært sporløst forsvunnet i 4 år så det forklarer vel årsaken til det.

Er det noen av dere der ute som er i stand til å identifisere disse to?  Jeg setter umåtelig stor pris på hjelp!

2 kommentarer om “Kjenner du igjen disse?

  1. Hei Bente. Det har variert litt hva jeg har brukt – wire, hyssing, bambus..hva jeg har tilgjengelig. Henger ingenting over luftelukene, så gardinene starter halveis ned i taket – syns det går helt fint å bare knyte de i ‘kryssbjelkene’ i taket, men her er det mulig å feste wire/en stang av noe slag som gardinene festes i. For å få gardinene til å følge taket/veggen bruker jeg en stang, hyssing o.l, som jeg fester i hjørnet (overgangen imellom tak og vegg) og lar gardinene henge bak. Jeg går ikke så veldig vitenskapelig til verks på akkurat dette her. Hovedmålet er å få ned temperaturen noe og unngå sviskader 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s